Tina Denstad (34) ble ny nestleder

Fra årsmøtet Narvik Ap 2017

Tina Josefine Denstad (34) er ny nestleder – og utgjør sammen med Roger Bergersen (59) lederduoen i Narvik Ap.

Nærmere 40 var tilstede på årsmøtet i kommunepartiet torsdag 2. februar. Narvik Ap teller i sum ca. 235 medlemmer, og har det siste året hatt et stabilt medlemstall.

På møtet innledet sentralstyremedlem Bjørnar Skjæran, leder i Nordland Ap og gruppeleder i fylkestinget, til politisk debatt. Stortingskandidat Åsunn Lyngedal snakket om den forestående valgkampen.

Årsmøtet vedtok uttalelser om transport-Narvik med bytunnel og bl. a. dobbeltspor på Ofotbanen, om behovet for å styrke UiT Campus Narvik, om Forsvarets viktigst verkstedindustri i Ofoten, samt om utflytting av statlige arbeidsplasser.

Det nye styremedlemmer Tina Denstad var styremedlem fra før – og er varamedlem til bystyret – og har vært aktivt engasjert i parti-organisasjonen de siste par årene. Tina er snart 35, mamma til tre jenter. Er opprinnelig fra Lofoten, men har bodd 15 år i Narvik. Jobber på tidligere Jernbaneverket, nå Bane Nor.

Tidligere nestleder Ragne Mohn Sneve hadde bedt om avløsning, for å konsentrere seg om bystyre-arbeid ved siden av jobb og utdanning.

Det nye styret:

Leder Roger Bergersen. Nestleder Tina Denstad. Sekretær Bjørnar Evenrud. Kasserer Aud Ljunggren. Styremedlemmer Vegard Skoglund, Tone Hågensen, Jan Helge Olsen, Carina Kaljord,            Simen Kleiving , Kaja Åsheim Moe (AUF).

Ordfører Rune Edvardsen og gruppeleder Mona Nilsen tiltrer styret med tale og forslagsrett.

Varamedlemmer er Anita Fjellfoss, Konrad Borch, Johnny Kristiansen og Berit Lindgren.

Valgkomiteen var ledet av Alf Einar Øien. Alle valg enstemmige.

LEDERE: Ny nestleder Tina Denstad, flankert av Roger Bergersen og Bjørnar Skjæran (tv), fylkesleder og medlem av sentralstyret i Ap. (Foto: Carina Kaljord)